Din holdbare løsning med zinkbeklædning

Der findes mange gode grunde til at vælge beklædning med zink – både udendørs såvel som indendørs. Zink fungerer som et beklædningsmateriale, der er enormt holdbart, det er vedligeholdelsesfrit og så er det miljøvenligt. Du kan derfor med zinkbeklædning af din facade eller gavl undgå dyr vedligeholdelse og samtidig få et smukt look på dit hus.

Vi arbejder blandt andet med sort zink, kobber, QUARTZ og ANTHRA. Vi holder til på tæt på Ebeltoft på Djursland og derfor er vi særligt tæt på Århus og de nærliggende byer.

Den langtidsholdbare løsning

Det er dog ikke kun facaden det kan gavne at beklæde med zink. Også din gavl kan have glæde af dette materiale. En gavlbeklædning i zink er ligeledes også vedligeholdelsesfri og ikke mindst en langtidsholdbar løsning, da du er sikret en levetid på op til 100 år.

Det er vigtigt at overveje netop levetiden, når det kommer til både din facade og gavl, da disse udvendige elementer konstant udsættes for det danske vind og vejr. En zinkbeklædning udføres i forskellige opbygninger, som kan give flere forskellige visuelle udtryk. De mest udbredte er blindfals, stående fals, stikfals eller klink.

Få en pris på zinkbeklædning

Prisen på zinkbeklædning afhænger af flere ting. Herunder hvad og hvor meget, du ønsker beklædt. Vi kommer gerne ud og rådgiver om, hvad der vil være den bedste løsning i dit tilfælde, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Hvis du har nogen spørgsmål angående pris eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste zinkbeklædning.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Fortæl om dine ideer og projekter, så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt.

Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Alternativt kan du bruge formularen til at kontakte os.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Hvem er vi


  • Gilsager ApS
  • Andrupvej 6, 8420 Knebel
  • CVR: 38653369

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket