Ombygning og tilbygning til hus

Skal du have opsat nyt badeværelse, monteret vægge, vinduer, bygget værelser til, eller noget helt andet? Hos GILSAGER udfører vi en bred vifte af opgaver inden for om- og tilbygning for kunder i Ebeltoft og hele Djursland samt i Aarhus-området.

​Vi lægger vægt på solidt håndværk

Hvad enten det drejer sig om mindre reparationer eller større om- og tilbygninger i træ, står vi gerne for opgaven. Med flere års erfaring i branchen kan du være sikker på solidt og pænt håndværk, uanset opgavens størrelse – også totalentrepriser​.​

​Vi varetager din totalentreprise

Vi udfører projekter i både nye og ældre bygninger. Vi står også gerne for totalentrepriser, hvor vi har et tæt samarbejde med elektrikere, VVS-installatører, malere og entreprenører.

​Vi samarbejder blandt andet med Hjelm & Henriksen A/S, som udfører rigtigt flot arbejde i høj kvalitet, og vi kan derfor stå inde for deres arbejde.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser på til- og ombygning af hus afhænger blandt andet af, hvor stor en opgave du skal have udført, og om den fx indebærer nyt badeværelse eller køkken.

​Kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop din tilbygning, hører vi derfor meget gerne fra dig på telefon 22 58 11 19 eller e-mail kontakt@gilsager.dk.

Skriv til os

Christian Gilsager portræt

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Hvem er vi


  • Gilsager ApS
  • Andrupvej 6, 8420 Knebel
  • CVR: 38653369

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket