Ombygning af hus efter dine ønsker

Skal du have lavet et nyt badeværelse, monteret nye vægge, vinduer, bygget værelser til eller noget helt andet? Så står vi hos Glisager klar til at hjælpe dig med lige præcis den ombygning af hus, som du drømmer om.

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for om- og tilbygninger for kunder i Ebeltoft og hele Djursland samt Aarhus-området.

Vi lægger vægt på solidt håndværk

Hvad enten det drejer sig om mindre reparationer eller større om- og tilbygninger i træ, står vi gerne for opgaven. Med mange års erfaring i branchen kan du være sikker på solidt og pænt håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi udfører alle former for projekter uanset om det er nyere og ældre bygninger.

​Samtidig har vi et altid tæt samarbejde med elektrikere, VVS-installatører, malere og entreprenører. Vores tætte samarbejde med de nævnte erhverver gør at vi også vil betegne os selv som en virksomhed, der udfører totalentrepriser.

Vi samarbejder blandt andet med Hjelm & Henriksen A/S, som altid udfører rigtigt flot arbejde i høj kvalitet, og vi kan derfor stå inde for deres arbejde, hvilket er noget vi går enormt meget op i. Kan vi ikke stå inden for et firmas arbejde – så samarbejder vi ikke med dem.

Vi giver dig den bedste pris på ombygning af hus

Vores priser på til- og ombygning af hus afhænger blandt andet af, hvor stor en opgave du skal have udført, og om den eksempelvis indebærer nyt badeværelse eller køkken. Dog garanterer vi altid at være attraktive i vores priser i forhold til markedet.

Kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop din tilbygning eller ombygning? Så hører vi meget gerne fra dig på telefon 22 58 11 19 eller e-mail kontakt@gilsager.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit projekt ombygning af hus.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Fortæl om dine ideer og projekter, så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt.

Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Alternativt kan du bruge formularen til at kontakte os.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Hvem er vi


  • Gilsager ApS
  • Andrupvej 6, 8420 Knebel
  • CVR: 38653369

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket